polarka#92
Érdekes, sztem a folyamatos "idióta" megnyilvánulásaid az agressziód jelei.
-Egyébként tudtad, h ovisoknál statisztikailag igazolt, h akik egy türelmi teszten jobban szerepeltek, azok később magasabb végzettségre tettek szert? -Intelligencia pedig semmit nem ér tudás nélkül.
-Agresszió jeleit az élőlények akkor mutatják, amikor fenyegetve érzik magukat. Nyugi, senki nem bánt.
-Ha tényleg ennyire intelligens vagy, akkor felettébb érdekes, h milyen hamar és könnyen átvette az agyad fejletlenebbik rétegei az irányítást feletted és vezetett eme ösztönös szitkozódásaidhoz egy ismeretlen ember felé. Melynek végképp nem látom értelmét, hiszen 1. intelligenciádat nem vonta senki kétségbe, nem is került szóba, nem is értem minek hozod szóba. 2. nem is ismersz.
-Érdekes logika, h egy embertől - akiről felettébb kevés információval rendelkezel - egyből felsőbbrendűbbnek hiszed magad.
Ebben a kommentedben azt állítod, h nem te találtad ki és csak adaptálod, akkor idézek tőled néhány részletet az eddigi hsz.-aidból, hátha megérted, miről beszélek:
"...hogy a közeljövőben az ötletem..."
"...feldobott ötletem..."
"Na, több ötletet nem adok..." - bár ebben a kommentben már korrektebbül fogalaztál.
"SŐT! VAN EGY FORRADALMI ÖTLETEM..."