polarka#102
Nem baj, megbocsátok neked. A türelmes ember nem szokott könnyen feldühödni apróságokon.
Erre volt az 1. gondolatom, így nem csoda, h a 130-as IQ-dal az SG fórumáig jutottál életed során. (Még mielőtt még idiótább lennél, közlöm, h ez csak fun-oltás akart lenni, egy kis gondolkodással)
Sztem pihenj le, mert már megint félreértettél valamit. Mindjárt meg is mutatom: #82 - Homeless felhívja a figyelmet, h Britney (általánosságban egy együttes) nem tud honlapot készíteni. #84 - Röviden reagálok, h még így is jobban járnak a vásárlók, mint hogy egy egész kiadónak kéne fizetniük. #89 - Szted még azt az embert sem kell kifizetni. (Sztem már itt félreérthettél vmit) #93 - Felhívom rá a figyelmed, h tudtommal ingyért senki nem vállalja. #95 - Elismétled, amit #84-ben röviden mondtam és ettől okosnak hiszed magad. És tovább égeted magad, ahogy Bonfire is elmondta #94-ben.
Egyébként állítólag én is ember vagyok, de még sosem töltöttem ki más ártatlan emberen a haragomat. Ezt a viselkedést sosem értettem meg, hiszen hogyan tudnám "leharapni" annak a fejét, akinek semmi köze a dühöm tárgyához. Illogikus...
Persze, tudom h ez attól még egyeseknél előfordul.
És megbocsátok gyengeségedért