• KranaZoli #644
    Én nem néztem még, nem is fogom egy darabig... A CS-ban pár dolog, ami nem tetszik, szerintem nagyon jó az atmoszférája. Nem tudom, hogy amivel Ti próbálkoztok az milyen verzióban is van pontosan. Én annyit tudok, hogy ez majd vmikor jövőre fog megjelenni. Szerintem vmikor jövő tavasszal. A "végleges" verzióra gondolok.

DX9-ben nem érdekel. A CS is a DX10.1 miatt érdekelt. Amikor elkezdtem vele játszani már kint volt az 1.5.10-es javítás. Asszem 1.5.07-től tették bele a 10.1-t.

Szal megjelenik, utána rögtön pár folttal is gazdagodni fog remélem!

Majd a végleges DX10.1-es verzióra, vagy jó esetben a DX11-esre leszek majd kíváncsi. A DX11-es API még nagyon friss, ATI-nak is most jelent meg a DX11-es kártyája. nV-nek majd talán jövő tavaszra sikeredik vmivel előrukkolnia... Addigra szerintem lecserélik a game-ben lévő DX9; DX10 és 10.1-es API-t a 11-esre, ami lefelé kompatibilis az összes API-val. Csak minőség és/vagy teljesítmény romlással jár.

Szal, szerintem az egész game új ruhát fog kapni. Legalábbis nagyon bízom benne, hogy DX11-es lesz, mert abból mindenki profitálni fog!