• B0nFire
    #2
    Nagyon ráfér a MySpace-re az optimalizálás, mert az valami horror, ami ott van. Na persze erről nem a user tehet; őt a kutya nem világosította fel arról, hogy miért és hogyan kell webre képeket optimalizálni; kirakja az óriásplakátot, meg beágyaz ötven YouTube video-ablakot a profiljába, aztán majd sohanapján töltődik be.

    Ez a MySpace-csapat hibája, mert megengedte, hogy az ésszerű határokon túl is csinosíthassák a felhasználók a profiljukat. A user csak él a lehetőséggel.

    Csak úgy mellesleg, ha már ismét itt tartunk. Mi a faszt oktatnak az iskolában informatika órán??? Ez már sokadjára felmerülő kérdés, mert az internetezők 90%-a egyáltalán nincs vele tisztában, hogy hogyan és miért kell a fájlokat optimalizálni; azt webbarát formába alakítani. Csodálkozik XY, hogy csinált egy blogot magának, aztán felrakott 3 db képet és be is telt a tárhelye! Valamint nem érti, hogy miért nem látogatja senki az oldalt. De nem magyarázzák el neki, hogy: "Édesem, blogra, weblapra nem rakunk fel 8 Megapixeles képet, mert fölösleges - úgyse fér ki még a legszélesvásznúbb monitorra sem -, és lassítja a letöltést."

    És ne mondja senki, hogy ezt azért nem tanulják meg az emberek, mert ez olyan bonyolult dolog. Érdekes módon a hülyeségre mindenki vevő; egyből megtanul mindenki MSN-ezni; elsajátítja az idióta csetszlegnet, de a keresőt már nem képes használni! Mi a faszt csinálnak az iskolában informatika órán???