• pixx
    #13
    Köszi én tudom mit néztem, aki nem látta az NE OLVASSA tovább:
    Kardfog hatalmas jóbarát ebben a filmben, és úgy e testvér, majd esküdt ellenség. Első x-men filmben kardfog nem hozta fel, de "tesó hát én vagyok, nem ismersz meg"
    Adamantium kilyuggatása a végén, az X-men 2-ben pont ott lövik fejbe Logant, mégis megakad a golyó. Most akkor az Adamantium összeforr vagy mi?
    A kedvencem, hogy a második részben tényként kezelték, hogy az Aral tónál egy gátnál történt a beültetés, havas táj. Itt mintha egy dzsungelban történt volna vízesésénél.
    A vége összecsapás, eldugott sziget "nincs bevezető út stb. aztán a nagy darabolás után 10 perccel rendőrség, és 4 tűzoltó autó kint vannak, gondolom a kompon álva vártak.
    Én nem tudom te mit láttál köze nincs a 3 filmhez, alapvető logikai hibák, illetve előzőleg bemutatott helyszínek, máshova helyezés, egy bazi nagy katyvasz.
    A 3 film felborította a képregényeket, ezt ezt mindenki tudja. Mostanra elfogadtuk, hogy oké van egy kicsit másik x-men is, sőt x-men 2 a legjobb szerintem.
    Aztán jön megint valaki, és felforgatja újra az egészet. Szerintem ez már kicsit sok főleg. Szar film, szar történet, azért annak örülök, hogy nem kellett kiadnom több ezer forintot, mert nem éri meg.
    Amúgy kb. hiányzik talán 30-50 effekt, nagy része háttér pótlás.