• FlyingV
    ja és igen, amelyik szerencsétlen azt mondta, hogy egy 12k-s telefon annyit tud, mint az iPhone, az mondjom már egy 8gigás, hasonló felbontású és hangminőségű (nem azt mondom, hogy olyan qrva jó, de azért egy n95-öt (asszem most az a divat a mindenttuddeközbesemmitsemrondaésjódráganokia mobilok között) jó párszor odaver) telót? vagy csak mondj 30-ért? vagy várj csak, vegyük bele a mindennapi használhatóságot.. ár nem számít!

de tök fölösleges a vita. főleg, hogy nagy részetek nem is próbálta ki a telót, míg én úgy érzem, aki iPhone vásárlását tervezi, az végignézi a WinMo-s/etc készülékeket is (én fél évet szöszöztem, hogy melyik kellene, de nem volt, amelyik legyőzte a szifont). valljuk be, divat szidni az iPhone-t, ugyanúgy ahogy azt, aki Apple terméket vesz, illetve ugyanúgy divat az éppen aktuális Windows (asztali) verziókat :)

óó és nem sok olyan embert ismerek, akinek nem jött be az iPhone :) de ez sem jelent semmit. nekem ez a pillanatnyilag legtökéletesebb készülék :) ettől nem érzem úgy, hogy hülyébb lennék.