• ocsieu
    :D
    Vicces. Énmeg azt mondom, a wines oprendszerek, win mobile, symbian cuccok is jó belépőszint annak, aki nem akar az oprendszer, hw problémáival küzdeni, csak használni azt... Volt pár PDA-m, Symbian okostelóm, többnyire Nokia, és nem az alsó közép kategóriás, de meguntam, hogy drága, instabil, vagy csak véleményem szerint nem túl felhasználóbarát... Minek évente 20-40 külömböző Nokia mobilt bejelenteni, ha egyik sem olyan stabil, gyors, és felhasználóbarát, mint pl iPhone (avagy Andriod, avagy Palm Pre)? Amire nekem kell (telefonálás, mail, web, gps, néha sms), arra sokáig nem volt egy olyan Nokia, symbian, vagy Winmobile, ami annyira bejött volna, mint iPhone. A 3.0 pótolni fogja azokat a hiányosságokat, amiket sokan hangoztattak. Az persze nagyon jó lenne, ha az android is futtatható lenne iPhoneon, de megvagyok nélküle is.

Mutass már nekem egy (winmo-s, nokia, se, symbian alapú) érintőképernyős 3G-s mobilt 12000-ért, és hűséges híved leszek... :D Csak ez a 12000,- HUF ne a kezdőrészlet, vagy a havidíj legyen please...