FlyingV#25
de szeretem azt, amikor tapasztalat nélkül, DIVATBÓL fikázzák az iPhone-t és a szerencsétlen WinMo-val példálóznak egyesek.. a WinMo minden fórumon elismerten (sőt, maga az MS is elismeri) kicsit idejétmúlt megoldás, a 7-essel talán változik a helyzet. Symbian sincs sehol, az iPhone OS-nek az egyedüli ellenfele a Palm WebOS lehet (gyk.: ez fut a május közepén [USA-ban] megjelenő Pré-n is). Június 24-től meg tényleg kíváncsi vagyok, mit fogtok kitalálni, amit fikázni lehet :) Nekem így is tökéletes az iPhone, egyedül a tethering hiányzik, az meg vagy lesz, vagy nem, netezni tok akárhol.. Akinek mondjuk nincs szüksége arra, hogy a nap bármely pillanatában legyen lehetősége netezni (én pl tőzsdézek), annak tényleg nincs értelme iPhone-t venni, de továbbmegyek: semmilyen érintőképernyős telót sem. a 16*16-os ikonokkal meg ne nevettessétek már ki magatokat, az is elég gáz, hogy a Vista-ban még mindig csak 32*32-esek vannak :)
az iPhonenál meg nem az accelerometer miatt lockolja a képernyő magát telefonálás közben, hanem a beépített fényérzékelő miatt (ha napra viszed a telefont, akkor a telefonáláshoz szükséges hangszórótól balra van 3 pötty). hogy a füleddel hogy szakítottad meg a hívást, azt nemtom.. Vagy fültágítót hordasz és az érhetett hozzá, vagy csak volt az őseid között egy elefánt, mert az említett gomb a képernyő alján van pont emiatt, de mindkét esetben szükséges egy jófajta világítótest a hallójáratodba..