• roliika
    Öhh..hát durván felhúztam magam..ondom először szintén mosolygás meg nevetés volt, aztán morcosabb lettem, és ha nem megyek ki, akkor a "fény öves" előadóhoz a székem tuti hozzávágom. Aszonta tecciktudni, hogy több milliárd fényévre intelligens lények kiküldtek egy fény övet, ami majd jól ideér nemsokára (fény átlépi a fénysebességet vagy nemtom..de sebaj), és megváltoztatja az emberiség génállományát...azon filóztam, hogy ezt honnét a rákból szedte ő.
    Mert a maja naptár tényleg 2012-ig számol csak..de nem azért mert mindmeghalunk, hanem mert egyszerűen nem volt értelme tovább számolgatni. Ha egy pontból kiindul valami ami piszokmessze van és tágul..mert gyűrű vagy öv vagy akármi, akkor elég durván több csillagrendszert is érintene...de neeem ez csak a Földre fog hatni...nem is mondom tovább mert semmi értelme. Néha kicsit bolondokháza feeling volt az egész.

Aztán ott volt Csefkó Pál aki feltalálta a semleges áramot ami mikroszkopikus makro kvantum akármi generátort használ hozzá (de valójában fázis leválasztó). Mondta hogy van a földáram, éshogy húabbólaztán mennyi energiát lehet kivenni...faszéé nemveszi ki...vegye ki a vízbű a zoxigént és qwa gazdag lesz.

Egyébként érdekes, hogy a Ufo magazin és Szines UFO..immáron Hihetetlen magazin szerkesztői mennyire nem csípik egymást. És az is érdekes, hogy míg a Hihetetlen magazin szerkesztőjében van némi szkepticizmus, az ufo magazin szerkesztőjében..hát a csíráját sem nagyon lehet megtalálni.

Hihetetlen Magazin szerkesztője ugye tegnap nyilatkozott a Holdi ufót illetően, hogy melyik az a marha idegen aki meztelenül vág neki az útnak (merthogy csókán nem volt ruha), meg gyanús, hogy az űrhajó elsejében egy nyomorult kis lámpácska sem világított a műszerfalon...nameg hulláknak a legénységen kívül abban a pici űrhajóban ritkán van elég hely. Szóval benne azért van valami józan ész féleség is.