roliika#20
Nnno megvolt. Okosabb nem lettem, neten több anyag van róla mint amit ott bemutattak. Lassan kezdem belátni, hogy kár volt rengeteg időt pazarolni, pénzt, energiát egy olyan valami kutatására ami biztosan létezik, de sajnos akik szakembereknek vallják magukat, finomanszólva sincsenek a topon, díjakat kapnak amelynek alapjai maguk hozták létre, nincs semmi ésszerű abban sokszor abban amiről beszélnek.
Most tvben is mondta a Hihetetlen magazin szerkesztője, hogy az űrhajó..figyeljetek.... akár másfél MILLIÁRD éves is lehet. Belese gondolnak csak nyomják a hülyeséget, és ha szól nekik az ember, hogy számolják már ki, hogy mennyi a bomlása egy anyagnak akkor vérig vannak sértve...múltkor voltam egy előadásukon, aztán laza 6 oldalban részleteztem, hogy mennyi marhaságot beszéltek, és mi rá a reális válasz...erre egy betüt sem írtak vissza gondolom már én is így ellenség lettem...kár..kár hogy nincs egy csoport aki keresi az idegeneket, "paranormális" eseményeket, rendesen dokumentálja, mérnek, reprodukálnak...e helyett van fasszágok beszélése immár 20 éve. Más ami az Ufo magazint illeti....Szines UFO megszűt, nem csoda.
Na nemgondoltam volna hogy egyszer én ilyet írok...de nem érzem hitelesnek a "szakembereket" a múltkori előadás után. Inkább tűnt egy..miajóisten.."meg fogsz gyógyulni, higyj benne Jézus szeret" istentiszteletnek.