• BlackRose
    Csak válaszoltam, túl jó fiú nem vagyok :) de azért nem szoktam senkit sem negatívan kezelni addig még ő nem kezel nagatívan, na ok semmi gond nem fontos itt most ez.

Különben mint mindenki más én is édes keveset tudok a világról, de nem éppen mint mindenki én törekszem minden nap valamit megtanulni a meglévő tudásom pedig csiszolni. Sok mindenben tévedtem a múltban és most már azt látom és biztos vagyok benne, hogy sok mindenben most is tévedek és remélem azt is majd egyszer meglátom és csiszolni tudom... de, hogy buta vagyok, nem tudok semmit és nem gondolkodom az nem igaz főleg nem tudom miként állíthattál ilyen dolgot úgy, hogy valójában nem is ismered mi a véleményem akármiről. Mindenesetre nem fontos, tökéletesen megvagyunk mindketten a világon, nem szükséges az, hogy egyetértsünk vagy, hogy megbecsüljük egymást.

Hazudni viszont végképp nem szoktam, akármennyire is hihetetlen, de mint a szabadság filozófia embere, 3 dolgot rühelek a végtelenségig, a lopást-rablást-erőszakot, a csalást és a hazudást éppen ezért is "csoportosítom" az embereket produktívak halmazára és ragadozók halmazára, a ragadozók szinte 100% azt teszik amit én a végtelenségig rühelek.