• LuciferTheReal
    #21
    Én sem tartozom a túlzottan fiatal korcsoportba, de a Cameron érzelgőssége, meg néhai túlzott embersége idegesített! Hol van az az Arnold által megformált rideg gyilkoló, vagy épp védelmező Cyborg, akitől féltünk vagy felnéztünk rá! Ha valaki nem ismerné a sorozatot csak helyenként belenézne, Cameronra azt hinné, hogy egy gyenge színész, nem egy Cyborg!!! Hát még mikor sírva fakadt!!! Az meg már végképp dühít, hogy:
    Feladat: John Conor védelmezése. Mindenáron!!!
    Erre fogja magát és elindul egyéb küldetésekre. Mindenki csicskáztatja. Hosszabb időre is magára hagyja John-t, akit 100x meg lehetett volna emiatt ölni a filmben...
    Még az elején közölte Sarah-val, hogy tőle semmilyen utasítást nem fogad el!
    Ahhoz képest elég sokszor Conor mama rendre utasítja!

    Ez Cyborg, programpozott feladattal?!?!?! A Kutyám többet van mellettem!
    Nem is írok többet, mert csak felidegesít ez a T gyalázás!
    Meg ez a "csatlakozzunk!" Mikor gyerek kora óta úgy nevelte az anyja, hogy rühelje a gépeket. Ellenük indít forradalmat, és még a tengeralattjáron is Cyborg a parancsnok?! Ill. az összes bázisukon van Cyborg?! Ki harcol végülis ki ellen? Lassan a Skynet embereket fog gyártani, hogy egálba legyenek!
    Egyébként a dráma kedvelőknek pl. Tom Hanks! Na akkor azt kell nézni. Én a megszokott T-univerzumot várom továbbra is a látvánnyal, akcióval, új, de nem elcsépelt ötletekkel!