• fourgee
    Egyik rokonom egy alsó-középkategóriás japán autót vett, a válság miatt leárazva :), és abban egy egyszerű CD fejegység van, de már az is bluetooth-os, tehát csak összepárosítja a telefonjával, és meg van oldva a kihangosítás, a kormányról tudja felvenni és lerakni a hívást. Ez tényleg haszontalan funkció, mennyivel praktikusabb a telefont baszogatni vezetés közben, hátha közben balesetet okoz.

Rengeteget fotózom, és az ismerőseim szoktak kérni ezt-azt, amit a telefonjukra a nálam lévő notebookról 2 módon tudom átküldeni: vagy kábelen, vagy bluetooth-on, ami már minden telefonban van. Mivel épeszű ember nem hordja magánál a telefonjának usb-s kábelét, ezért marad az a megoldás, hogy bluetooth-on átküldöm a kért cuccot. Pár kattintás és pár másodperc az egész. Ez is haszontalan dolog, túl megkönnyíti a dolgomat, mennyivel jobb volt már, amikor az Ericsson-omhoz adott soros kábellel évekig sz.ptam, mire átment valami a telefonra?

Senki nem hülyézte le azt, aki nem használja. Általában a fikázó emberek szokták lehülyézni a másikat, mert a számukra haszontalan dolgot a sok hülye tudja hasznosítani... Ezt a pofátlanságot...

"Valaki homályosítson már fel róla, hogy ez mitől olyan nagy szám, mert a vezeték nélküli adatátvitel nem a bluetooth-szal kezdődött! Rádió adó, rádió vevő. Rémlik valami a történelemből?"

Pont erre írtam a Trabantos szöveget. Mi változott azóta? Kényelmesebbek, gyorsabbak, biztonságosabbak, környezetkímélőbbek lettek az autók? De mi hasznunk van belőle? - mármint a logikátok szerint. Használjunk Trabantot :)