• dronkZero
    #13
    Hát, mit ne mondjak, elég igénytelenek vagytok...

    Az csak egy dolog, hogy semmi köze a repüléshez, emellett el tudok menni. Amúgy is béna vagyok repülni, úgyhogy még ez pozitív is.

    De ez a rettentő monotonitás, a primitív játékmenet, meg az a fíling, hogy nekem nem is kéne a játék előtt ülnöm... Rakéta, befogja, megnyomom a tűzgombot, azt' annyi. Ismételd 10000x, és Congratulations.
    Kihívás nulla, játékélmény nulla.

    Aztán az ilyen vicces dolgok, hogy ha a wingman-eket elküldöm támadni, akkor kb állva hagynak. Ugyanolyan a repülőm, ugyanúgy nyomom az utánégetőt, de én egy perc alatt gyorsulok 1000-ről 2000-re, a csapattársak meg azonnal 5000-re. Na a jókurva anyád.

    Na meg az All Aspect Missile. Hát annál sokkal elbaszottabb fegyvert nem láttam még. Mintha Doomban a BFG9000 lenne az alapfegyver. Megnyomom a gombot, és az ellenség meghal. Mindegy, hogy merre nézek, mindegy, hogy az ellenség mit csinál.

    Vagy a free fall meg a cluster bomb... Kb fénysebességgel halad a lövedék. 10 kilométerre elnézek, felhúzom az orrát a gépnek, ellövöm a bombát, és 5 másodperc múlva robban. WTF?

    Na meg a játékmenet, hogy sárga négyzeteket pirosítok, aztán megnyomom a gombot. Ritka élvezetes.

    Az egy dolog, hogy arcade. De ráadásul egy fos. Nem nagyon játszottatok még jó arcade repülős játékkal, mi?