Indigo#8517Tinman pont az e-mail címmel cseszett rá a dologra...
User error. Bocs.
Olyan segédprogramra gondoltam, amit külön fel kell telepíteni az alapállapothoz képest (böngésző nem ilyen, Steam ilyen, ráadásul ki tudja milyen infókat szed ki és küld el a gépedről...
Soroljam? Pl. Adobe Reader, hogy el tudd olvasni a lemezen érkező manual-t... Érted, megveszem pl a Divinity 2-t, adnak hozzá egy pár oldalas kis nyomi manual-t, amiben nincs semmi hasznos infó, ott a lemezen a manual, oszt óvassad aszt. A kötelezően feltelepítendő starforce-ról már nem is beszélve... Ami ráadásul nekem nem is működött 64 bites rendszeren... És mivel nálunk nem ugyanaz a verzió jelent meg, mint külföldön, patch-elni sem lehet az eredeti játékodat, mert ehhez basztak készíteni. Így jobban jártam volna, ha megveszem Steam-en...
Na, beszélgessünk még a külön feltelepítendő segédprogramokról? Mert tudok még példákat mondani...
Holott normálisabb esetben, ha kijön 1 patch megnézed, hogy mit javít, utánaolvasol fórumon és ha ilyen van egyszerűen megvárod a javítást és nem sz...psz vele addig sem!
Vagy a Steam-es játékod automatikusan frissít és órákat is szophatsz, akkor sem tudod kikerülni, max újrarakod és letiltod a patcheket, míg a mások bevásárol, kávézik, zuhanyzik, jah és vígan játszik azzal a játékkal, amit a Steam automatikus frissítéses fasz..sága nem szar el neki!
Örülök neki, hogy találtál egy ellenpéldát, mivel általában épp fordítva szokott lenni. De kivétel erősíti a szabályt :)