Indigo#8409Csak azt felejti el t. birka szavazó, hogy még kevesebbet kap a pénzéért és még több pénz jut a kiadónak.
A birkák egy másik csoportja meg azt felejti el, hogy miért fizet, és görcsösen ragaszkodik a régi dolgokhoz, amik amúgy is már félig-meddig internethez kötöttek (aktiváció), vagy ha nem, hát lehet bajlódni a rémálom-szerű másolásvédelmekkel (starforce, ubis drm...)
Én most a Bioshock 2 által szavaztam egyet a tartalmas, igényes, kézzel fogható kiadásra (fogok is még, remélhetőleg elég sokszor), viszont nem szavazok az igénytelenségre, így lehet, hogy szépen lassan elhal a dobozos kiadás egy szelete, de abban biztos vagyok, hogy a gyűjtőik és az extrákkal megtűzdelt kiadások nagyon sokáig élni fognak még.
Kevesebbet a pénzemért? Egy pár forintos tokkal meg egy lemezzel? Többet kap a kiadó? Ha valakit zavar, hogy a kiadók (akik megfinanszírozzák a játékokat) és ezáltal a fejlesztők több pénzhez jutnak, akkor az inkább warezoljon, és ne az "Eredeti játékaink" topikban rinyáljon...