ratgab#8277
Már tegnap óta mióta írtál a hölgyeményről rágódom a kérdésen....
Olyan kíváncsi lennék, hogy hogy néz ki a hölgyemény...
Esetleg valami rövid leírás róla PM-ben (nem tartom valószínűnek, hogy bombázó, hosszú hajú, hosszú combú, de ki tudja...)
Előző barátnőm is a horror filmeket szerettek csak (mondjuk azokon is elaludt, szóval tökmindegy volt. Tényleg van valakinek ilyen barátnője, aki nem tud végignézni 1 filmet, mert elalszik rajta még akkor is, ha érdekli a film? Engem nagyon idegesített, innentől mozinak nem volt sok értelme...)
Szubkulturális tárgyak alatt miket értesz, ha szabad tudnunk?
FSpofon2 #8234: Az, hogy kimozdulsz nem = ivás, drog! Lehet biciklizni, sétálni, fagyizni, táncolni, strandolni stb. stb. stb. Had ne soroljam már! Az meg, hogy sose mozdul ki otthonról, max dolgozni megy el az tényleg nagyon káros!!! Nem ismersz meg új embereket, nem élsz gyakorlatilag! Gondold el kikapcsolják egyszer a villanyt, mit fog csinálni az életével? Felköti magát, mert nincs MMO! Erre mondják, hogy a számítógépezés anitszociálissá teszi az embert, vagyis visszahúzodóvá tesz és a meglévő bármilyen kapcsolatot (baráti vagy pár) is rombolja, persze mindezt akkor ha túlzásba viszik!
Egyébként meg nyáron pár sört meginni mindig jó! Nem kell mindenkit lealkoholistázni, aki nem absztinens...
Shep #8238 A fentebbi neked is szól! Akit meg zavar, hogy valaki iszik az általában nem jár olyan helyekre, így nem tudják lerontani a hangulatát...
Fery02# 8264: Az más mert neked volt mintád, de én apa nélkül nőttem fel! Egyébként mint ahogy Imy is írta a szeretet a lényeg a megszólítás huszadrangú!
Fery02#8265: Szerintem a Social Club-ra gondolt, ugyanis Imy-nek nincs otthon netje, mint már annyiszor írta...