• balee4
    Bevallom RDR-t még nem sikerült befejezni, vmiért vhol meguntam (tudom nem jó jel) aztán azóta feléje sem néztem.

Enlsaved-ről most olvasgattam, már maga a világa, története is nagyon tetszik (posztapokaliptikus világ, 150 évvel a jövőben a játszódik, a robotok vették át az uralmat, alig egy maroknyi túlélő maradt, mindent dzsungel borít /emiatt is nagyon pofás a látvány/ és a feladatunk a túlélés mellett, hogy megtaláljuk az emberiség utolsó legendás városát), szeretem az ilyesmi különleges sztori-központú akció-kaland játékokat. Erősen hajlok rá, hogy megveszem.

AC Brotherhood nekem is ráér míg lemegy a baráti 5-6k-s árkategóriába, vhogy most nem vágyok rá, illetve még a 2-t sem fejeztem be.

Castlevania viszont rohadtul bejön, valszeg ebből is 0-day vétel lesz.

Vanquish is elég lesz egy fél év múlva. Bár látványos, de egy csupán akciójáték, nem ér meg nekem 13k-t.

Most a Ninja Theory korábbi játékán gondolkodom még a Heavenly Sword-on, jó kis hack 'n slash akciójátéknak tűnik, olcsón is tudnék szerezni, 3-4k körül "dobálják" mostanában az ember után. :)

Illetve, ha minden igaz a héten jön egy Wet és egy Ratchet & Clank: A Crack in Time.