-
Indigo #8069 #7929: napi 2x50km a melóhely :-/ Viszont 2x25 perc alatt megoldható
Nekem szintén 2x50 km, ez 2x45 perc busszal. Ja, 12 órázom... 4-kor indulnom kell, 8-ra érek haza. Szóval kitalálhatjátok, mennyi játék van munkanapokon... Aztán ha barátnőmmel egy napra esik a pihenőnap, akkor egyéb elfoglaltságot keresünk. Ha pedig dolgozik, na akkor van időm játszani, de akkor rendesen kockulok a gép előtt :D
Amúgy tökre meglepődtem a minap, hogy melóhelyen egy 50 év körüli munkatársam megkérdezte, hogy ismerem-e a Witcher meg a Mount & Blade játékokat... Aztán elkezdtünk erről beszélgetni, és kiderült, hogy ő is nagyon szeret játszani PC-n (és emellett nagyon intelligens is, úgyhogy tök jól eldumálgatunk ebben a témában is). Eddig is tudtam, hogy nemcsak a mi korosztályunk gyerekes szeszélye a számítógépes játék, és adja Isten, hogy ne égjek ki 50 éves koromra, és akkor is ugyanolyan szenvedéllyel vessem bele magam egy jó játékba!
#7939:Szóval a freemail nekem a spam mélcimem
Dettó! :D Arra jó, hogy piszlicsáré oldalakra beregeljek (ahová egyébként semmi nem indokolná a regisztrációt, csak egyszer meg akarok nézni valami, oszt csá).
A személyes címeim azok gmail-esek, ezeket regeltem be pl Steam-re, meg hasonló fontosságú oldalakra. Momentán elég pici az esélye, hogy megszűnik, de ha mégis, hát első dolgom lesz megváltoztatni mindenhol a regisztrált címet, nehogy én is beleszaladjak valami user error-ba :)
#7997: STEAM-en: Company of Heroes GOLD ~1066FT!
Köszi! Én is megveszem a gold-ot STEAM-en! Had égjen a retinájuk :D
#8037: Vagy a Halo-k: első 2 rész kijött, sztem jók is voltak a portok, erre a folytatások már nem.
Jó port? Csak ne lett volna korához képest jócskán elavult grafikája... Csak ne nyomták volta DX10-es játékként, csak ne kellett volna hozzá egy szar OS (Vista)...
Egyáltalán, Halo mint jó játék? Ha egy piramisba be kellene írni az FPS-eket, alulról fölfelé osztályozva, hát én tuti a legaljára tenném.
#8061: Ha egy játék megjelenéskor uj OS-t igényel, ami ráadásul erősen az ellenjavalt kategoria, az a tökéletes példa a fosportra, a pécések leszopatása, lehuzása, lesajnálása.
Ott a pont! Ez az igazi csicskaszopatás, nem a Steam! :)