Elolvastam a steampowered.hu faq-ot és örömmel konstatáltam, hogy az autizmus terjedőben van a sztím userek közt.
Ezt figyeld:
"És ha nem emlékezünk az emailünkre se, akkor elő kell kaparjuk az eredeti játékunkat, arról egy CD kulcsot, melyet beírva ugyancsak megkaphatjuk levélben a felhasználónevünket és ugyancsak az 1 es pont szerint kell eljárnunk."
Érted... ha nem emlékszel az email címre (emlékszem, csak nem létezik már), akkor arra az emailre elküldi a levelet, amire nem emlékszel. Csodálatos!
De csakazértis' feletelpítettem. Szépen beírtam a CD kulcsot és közölte is, hogy elküldte az email címemre... vagyis arra ami nem létezik már.
Tudom user error. Hát olyan k. elképzelhetetlen, hogy megszűnt az email címem???
Jut eszembe! Amikor vettem a HL2-öt, akkor a MAGÁN email címem Axelero-s volt. Ha arra regeltem volna, ugyan így itt tartok, mint most, hiszen nem sokkal később szolgáltatót váltottam, így az az email cím sem létezik már évek óta!
Megértem és elfogadom, ha beregelek teszem azt egy fórumra és nem kapom vissza az adataim a teszem azt titkos kód esetében sem. De én ezért fizettem, megvettem az elsők között, itt a számla, itt a CD kulcs, itt vannak a lemezek. Azért ez nem egy fórumos reg, hanem a megvett játékommal való játszás lehetetlenné tétele. MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?