• Tinman #7652
    Hamarosan akarni fogom, de ezek az eljövendő hónapok durvák lesznek.
    Mafia 2 CE továbbra sem hagy nyugodni, Assassin Creed: Brotherhood CE olcsóbban érdekel, SC2 CE olcsóbban szintén.

Nemsokára jön a Fallout: New Vegas CE, persze már előrendelve, de arra is kell a keret.

Aztán napokon belül meg kell vennem a GTA4-et, mert durva sandbox hiányom van SR2 óta (84%-nál hagytam abba, meguntam az engem már nem érdeklő activityket). De kéne a GTA Liberty C. is.
    Ha már rendelem GTA4-et, kell mellé a Mercenaries 2 990-ért és az Anno 1701 Gold 1790-ért.

Aztán nincs meg még a Neverwinter Nights 2 kettő db. kiegje... ezek sem olcsók. XBOX-ra kell a Red Dead Redemption, Tales of Vesparia, Alan Wake így hirtelenjében...
    Ami még súlyos elmaradásom, az a teljes Silent Hill gyűjtemény. Warezban megvan, toltam vele pár órát és eldöntöttem, hogy ezek annyira alapok, hogy muszáj egyben.

Aztán kellene még a C&C First Decade és az újabb C&C részek, igaz a 4. nemrég lett meg 1990-ért.

Mr. Richárd úr felhúzta itt a topikot azzal, hogy a Cora-ban durva dolgok vannak 990-ért. Feltétlenül érdekel a Cryostasis olcsón, 990-ért naná, hogy a SR2 is PC-re, hiszen a box verziót úgyis eladom, ésatöbbi.

Egyelőre ezek a közeljövő tervei :-D