• Indigo
    0-day cuccot én sem veszek rajta, elhiheted :)

GTA IV-et nem is olyan rég meg lehetett vásárolni akcióban ~2.000 Ft-ért... Más kérdés, hogy ez tipikusan olyan kiadású játék, ami nekem dobozosan kell, és úgy is fogom megvenni most fizu után.

Max Payne 1+2-t ~1.050 Ft-ért vettem meg. És inkább így és ennyiért, mint igénytelen tálalásban 2.500-ért :P

Trine-t 5, Torchlight-ot 4 euróért vettem. Ez utóbbihoz még csak kézikönyv sincs, kapsz hozzá egy sima tokot (amit úgyis ki kell cserélned, mert gyűrött... persze ha igénytelen vagy, akkor jó úgy is...). 3k-ért kezdték el árulni hónapokkal azután, miután én már régen kijátszottam (ha sort kerítettem volna rá:)). Trine meg idehaza még mindig 8k... Ennyit nekem nem érne, de örülök, hogy ~1400-ért végigjátszhattam, és újra és újra elővehetem később.

Igénytelenség kapcsán meg ne nyissunk vitát, mert tartok tőle, hogy személyeskedésbe csapna át a dolog... Nem itt kell meggyőzni a másikat erről vagy arról, mindenki azt használ, amit akar. Csak ne röpködjenek már napi szinten az ilyenek, hogy "fuck steam", meg mások "lesutyerákozása" meg "igénytelenezése"...