• ratgab
    Sziasztok! Kicsit most off leszek, de szívesen venném a ti (valós, 2 lábbal a földön lévő, objektív, realista látásmódotok szerint) tanácsotokat a következő kérdésben:

-Sajnálatos módon a tegnapi nap folyamán hirtelen rosszullét után az eddig istenített, de sajnálatos módon a földön kevés időt töltött hűséges Nvidia 8800 Gtx-es videókártyám elhúnyt! (szervíztől kaptam ideiglenesen 1 pót készüléket 1 nvidia 210g kártya személyében, ami nem a legjobb).

Így hát sajnálatos módon vásárolnom kellene 1 új videókártyát, ami mivel a piacot nem nagyon követtem nem tudom mi legyen:
    Nézegettem az Ati 5770, ati 5750, ait 4850, valamint nvidia gts 250-eseket (nem tudom nvidiából mit lenne még érdmes esetleg megvenni a rendelkezésre álló 40 + még pár ezer forintomból).

Ebben kellene a segítségetek (IMY, ha úgy látod nagyon off, akkor töröld, de szívesen venném a tanácsot és a ti értékítéletetekbe megbízom). Esetleg akinek van a fentebb felsorolt kártyája, az leírhatná a tapasztalatokat, akár PM-ben is (jó-nem jó, hangos, melegszik, stb.)

Segítséget előre is köszönöm!

Ratgab