-
Indigo #6510 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=6321]#6321[/URL]: Igen, hazaértem :) Rám is fért nagyon! Nem mentünk messzire, csak a Bükkben voltunk pár napot, és így is alaposan kiköltekeztünk, de megérte! Ha valaki vacilál, hogy megengedheti-e magának a nyaralást, én azt mondom, inkább mondjon le valamiről, de ki kell kapcsolódni! (Nem csak a gép előtt!!)
Steam-es dolog. Elképzelni sem tudom, hogy mi miatt nem tudsz játszani az eredeti játékoddal. Biztosan a Steam a ludas?
A .net egyébként tényleg egy nagy rakás kaki, nekem már kúrta úgy szét a rendszeremet, hogy jobbnak láttam a win reinstall-t... A lájv is egy buziság, a szósöl kláb-nak sem látom értelmét. Ezeket én sem szeretem. De a Steam pont egy olyan dolog, ami jó, használható, nem tesz keresztbe a win-nek, tulajdonképpen ha off módban használod, akkor olyan, mint ha ott sem lenne. Egyébként ha jobban belegondolsz, akkor ez is csak egy másolásvédelmi rendszer (amibe belezsúfoltak egy nagy rakás más funkciót is), és ha már választani lehet, akkor inkább ez, mint valami StarForce (ha jól tudom Win7 alatt még mindig nem használhatóak a SF-os játékok...), vagy egyéb bosszantó DRM... A különbség csak annyi, hogy lemezes másolásvédelemnél a lemezt kell behelyezni, Steam-esnél pedig automatice elindul egy progi a háttérben... A DVD lemezeknek egyszer amúgyis le fog áldozni, és ki tudja, lesz-e egyáltalán utánuk valami, vagy végleg beköszönt az on-line korszak.
#6323: Krájzizs: Kihagyhatatlan ajánlat volt. :) Techdemo ide vagy oda :)
Vórhedet is megveszem piszok olcsón. 27"-esen izzasztom majd a 4850-est.
Hidd el, ha nem úgy kezded el játszani, mint egy CoD-ot, akkor rendkívül élvezni fogod ezt a techdemót :)
A 27"-esen a 4850-esed very high-on nem csak megizzadni fog, de össze is fossa magát :D
#6333: Viszont a GT4hez képest ne legyen már teknóban prevgen szintű.
Ennyi erővel szar minden, ami az éppen aktuális hájg-teknóhoz képest hátrébb van... Milyen dolog már az, hogy megveszek egy játékot, és nem tudom élvezni, mert 2 éves elavult "teknológiája" van!?
Nyaf-nyaf...
#6345: Ugyan en is nagy dobozos jatek rajongo vagyok, de mar erzem hogy steam meg fertoz. Egyre gyakraban vasarolgatok rajta, es a rendszerel is elegedett vagyok.
Üdv a klubban! :)
#6356: hello,gondoltam megosztom veletek is,elkészült első saját készítésű videónk,,csekkoljátok le:)
Nekem tetszik! Grat! Te is játszol a zenekarban?
#6404: Én esküszöm, próbáltam megszeretni de ez a fizika/animácio/grafika nem megy le, hiába tuszkolom. Akár milyen változatos is...
*sóhaj*
Az autók szebben csillognak
Hatásszünet (a'la South Park), majd *elnyújtott sóóóhaaaj*, majd
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=6407]#6407[/URL]: Na most aztán jól elbizonytalanítottál...
Mercenaries 2 pedig tetszett? Én csak a demót próbáltam, de az alapján az a játék egy tragédia...
Tudod mit? Én is azt tanácsolom, hogy ne hallgass senkire SR2 kapcsán! Próbáld ki!
Én anno nyereményként jutottam hozzá a SR2-höz, és fontolgattam, hogy kibontsam, ne bontsam? Olvasgattam róla teszteket, és már-már fogalmaztam meg a hirdetést, de egy fórumtárs véleménye mégis meggyőzött (köszönet, Imyke!), és megtartottam. Azóta sem bántam meg, majd' 50 órát öltem bele úgy, hogy ki sem próbáltam az összes minijátékot, activity-t stb... És minden egyes percét élveztem! A Hitman-es mellékküldiket is egy második végigjátszásra tartogatom :)
De ne hallgass rám se! Próbáld ki, és eldöntöd, hogy ez számodra jó játéknak számít-e, vagy sem!
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=6439]#6439[/URL]: Nagyon erős a fő szál, kellően változatos és néha egyszerűen döbbentő
Igen, igen, igen :) Ha már spoiler-ezünk, pl.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor az egyik bandatagot, Carlos-t egy autó után kötve hurcolták keresztül-kasul a városon, akkor szinte rosszul voltam, csak néztem döbbenten a monitort, és bevallom, elsírtam magam az átvezető jelenet alatt...
Amibe ennyire bele tudom élni magam, az már rossz játék nem lehet. És pont leszarom a grafikát/fizikát. És van néhány olyan tökös jelenet, hogy filmben is simán elmenne! És a párbeszédek, a beszólások... Uhh, ismét fel kell raknom a SR2-t :)
#6460: Én esetemben ez kizárt,mivel én nem járok sehova a melón meg az edzésen kivül.Maguktól meg nem jönnek,de amúgy is megvagyok nélkülük.Elég lesz majd a házat meg a gépet fenntartani nem kell + 1 kolonc.
Kimozdulok néha elmegyek a boltba meg kiviszem a szemetet .Nagy függő vagyok mellettem kb meghalna a gyerek akit nevelni kéne! Bulizni nem járok értelmét nem látom (tapasztalat).
Esküszöm, nem tudom eldönteni, hogy most komolyan gondolod ezeket, vagy csak poénkodsz, és az orrunknál fogva vezetsz minket :) Ha ez utóbbi, akkor le a kalappal a humorod előtt =)
#6473: Ezek a "bulizások" nálam is az erőltetett kategóriába tartoznak. Nem is járok "bulikba", eleve nem szeretem a tömeget sem. Az így is van elég nagy a melóhelyen. Viszont én is szeretem az ilyen "kimozdulós" dolgokat, bringázás, túrázás, horgászat, kutyás séta a közeli folyó mellett...
Tényleg, ti megvettétek volna azt a Batman gyűjtőit? Össze-vissza van karcolva a batarang! De pszt, Tinman meg ne hallja! :)