• arty
    Tinman!

A mai lelkesítő beszéded után bepróbáltam ÚJRA az SR2-t. Gondoltam, ha most tetszik, 1500-ért akár coopban is játszhatom majd ... nem hittem el, amit látok, tapasztalok: ez rosszabb, mint az emlékezetemben. Egy gta paródia, egy burleszk - semmi más: pont ugy mozognak az emberek, kocsik, villanyoszlopok és mi magunk is :D

Aztán még az is eszembe jutott, hogy ez mintha még randább lenne, mint az első: boxba bevágtam a lemezt és IGEN!!! Az autók szebben csillognak, az árnyékok milliószor jobbak, a karakterek kidolgozottabbak! A játékról nem tudok mit mondani, az SR1-et a bugok miatt anno abbahagytam, ezt meg 40 perc után nem bírtam tovább... mentem ugyanis egy autóversenyt. Amit az AI művel az hisztérikus sírás és nevetés egyidejű kiváltására volt csak alkalmas :D

Ti ezt viccen kívül képesek vagytok élvezni? Pláne te, az első rész után ??? (vagy lehet csak pécén ilyen? amugy a mostani gépemen viszonylag jól ment, nade ilyen graf mellett 120+ fps-t várnék)

Patch 1.2 fentvolt, nem az a gond...

Én esküszöm, próbáltam megszeretni de ez a fizika/animácio/grafika nem megy le, hiába tuszkolom. Akár milyen változatos is...