Steam ügy kapcsán... természetesen próbáltam sztímet és mivel a 10k-s játékom a mai napig csak warezban hajlandó elindulni ezért ne várjon tőlem senki sem könyörületet. Meg lehet magyarázni, de mindent megtettem azért, hogy menjen legál a játék, de mivel a support 3 alkalommal történő megkeresésemre sem szart le, ezért innentől bennem ez él: Eredeti játékot vettem és warezzal kell játszanom. Megbocsáthatatlan.
Ehhez még jönnek a friss játékok ugyan annyiba kerülnek, sztímen, mint a dobozos verziók, meg a userek fórumokon elnyomott sirámai és már kész is a kereszteshadjárat ez ellen a fos rendszer ellen.
Tegyek fel net frameworkot, mert ennek meg annak kell, tegyek fel social club-ot, mert ez meg amannak kell, de steam-et is, mert az megint másnak kell, aztán ha már itt tartok tegyek fel live-ot is, ha már belejöttem silverlightot is tegyek fet... elég volt!
Borderlands nem volt olcsó! Sokkal olcsóbb volt, mint idehaza, de még így sem volt filléres ügy 2 lemez. A hamarosan érkező erősen rare gyűjtői pl. olcsóbb volt, persze a p.k. nélkül!