Sajnos sok konzol multiplatform játék egyszerűen szebb XBOX360-on, mint PS3-on. Amit mai napig nem értek, hiszen durvább hw van a Sony masinájában. Talán egyedül az FFXIII. a kivétel, ami egyértelműbben szebb PS3-on.
Ennek ellenére, ha nem érdekel a zseniális Kameo (platfrom), a szerintem a generáció legjobb jRPG-je a Lost Odyssey, valamint a Halo 3, Halo 3 ODST, Halo Reach, Halo Wars, a GeoW 2, Fable 2, Alan Wake, Banjo Kazooie részek (árkád), Crackdown 1-2 (sandbox TPS), Dead Rising, Infinite Undiscovery (kellemes jRPG), a neked szerintem tetsző Kingdom Under Fire, Magna Carta 2 (szintén egy kellemes jRPG), Ninety Nine Nights (ez sem egy rossz darab Dynasty Warriors jellegű hack 'n slash), Onechanbara (kaszabolós cucc egy lánykával), Project Gotham Racing 3 és 4 (állat jó autós cuccok), Forza 2 és 3 (szintén kellemes autós őrület), az XBLA-ról pedig a legendás Shadow Complex, no meg a PoP klasszikus rész HD verziója, a Limbo, az Axel & Pixel, akkor azt kell mondjam rá se nézz az MS konzoljára.
Rosszul lettem volna, ha ezek kimaradnak, ráadásul számos konzol multiplatform cím jobban eset dobozon a nyilvánvalóan szebb küllem miatt.