Többet vártam a Mass effect 2-től, kicsit csalódtam (az első rész grandiózus storija és tonnaszám hulló lootja utána kaptunk 1 átvezető storit a 3. részhez és pályánként hulló 1-1 fegyvert, valamint miután összeszedjük a csapatot már mehetünk is az utolsó küldetésre!
Ellenben eltűnt a Mako, helyette bolygó szken lett, ami jó ...az első 10 bolygóig. Makozással csak a táj, környezet részletességét kellett volna javítani és azt, hogy irdatlan nagy hegyek vannak mindenfelé, amiket kín keserves volt megmászni a géppel.
Hammerhead-ről (Mako utódja DLC-ben) nem tudok nyilatkozni, mert nem próbáltam.
Igy is most kaptam a pofámra otthon, hogy mostanában túl sokat költök felesleges dolgokra (mint például a számítógép: felelőtlenül mertem venni a nagy melegre való tekintettel 1 jobb szellőzésű házat (Aerocool VX-E pro) és 1 megbízható tápot (corsair 450), valamint 7000-ért könyvet, meg 2 db játékszoftvert (Dragon Age, Saboteur)!
Meg egyébként is úgyis munkanélküli leszek 1 hónap múlva (otthoniak szerint, szerintem meg nem).
Egyébként se kísértsetek mert még a végén megveszem és akkor mit kapok otthon... :-D
Egyébként supergamerről megérkezett már bármi is azon az 1 emberen kívül, aki jelezte itt (pont ME 2 CE volt azthiszem)? Imy, végül rendeltél?