ratgab#5732
Kipróbáltam tegnap starcraft 2 w. verzióját! Én senkit nem akarok lebeszélni a vételről, sőt, ha szeretsz multizni vedd meg.
De mivel én nem szeretek multizni, ezért csak a singleről írnék egy pár gondolatot:
-Grafika: színes, szagos,részletgazdag, remek, nem eszi nagyon a gépet.
-Játékmenet: a már jól megszokott starcraftos irányítás némi tupírral, még csak az elején járok (3. küldetés),de eddig még semmi állejtő.
Egyedül a köztes helyszínek megjelenése,valamint a másodlagos küldetések jelentenek üdítő felüdülést (itt nagyon sok átvezető, ami a sztori mélységét növeli jelentősen).
-Átvezetők, kisfilmek: Blizzard minőség (nem is kell ehhez nagyon plusz dolgot mondani), hihetetlen képi világ, részletgazdagság. Ilyenből nyugodtan jöhetne pár film is, mivel hihetetlenül magas színvonalú alkotások!
-Sztori: 3 pálya után ez még mindig a jövő ködének rejtekében leledzik, így erről többet nem is mondanék.
Összességében nekem az első benyomások között az merült fel, hogy ez egy starcraft 1 feltupírozott grafikával. Köztes helyszínek sokat nem adnak a játékhoz, csupán mint a kalandjátékokban van pár interaktív tárgy, de azokhoz sem odamegy Raynor, csak rájuk lehet kattintani.
Én eddig nem bántam meg, hogy nem vettem meg egyáltalán. Ennyi tesztelés után (ami természetesen még folytatódik tovább a játék végéig) nem is érzek rá 1 csöppnyi késztetést sem hogy megvegyem.
Ui.: A fentebbiekben megformált véleményem megváltoztatási jogát a játék végigjátszása utánig fenntartom. Úgyis mondhatnám "Minden jog fenntartva!" :-D