-
Voltunk vásárolgatni.
A FUEL-hez járt kézikönyv is, csak most perpillanat nem találom.
Nem mintha valaha is elővenném a közeljövőben amúgy a játékot, csak megjelenésekor a fél nyaramat vele töltöttem szinte. Igaz, könnyen unalomba tudott fulladni a játék, de akkor is teljesítettem benne mindent, amiért achievement járt, mert végül is a tájak meg a látvány miatt kellemes volt vele mindig játszani, főleg ha szólt is mp3 közben Windows-ból. :) Szóval ezért azt a pénzt, amit manapság kérnek érte, egyáltalán nem sajnáltam rá.
Azt a Far Cry-t már régóta meg akartam venni ilyen borítóval, az az 1000-es igazán nem pénz érte.
Sokáig tartottuk úgy haverral, hogy ez a játék egyszerűen az idő múltával nem akar csúnyulni, bár azért a trópusi tájak mára picit mesésnek, sterilnek tűnnek...főleg ugye egy jó pár Crysis végigjátszás után. :D
A PoP: TFS esete elég érdekes. Ugye Ubisoft, egyből is látszik a kiadás minőségén, de nem zavar nagyon. Még az az alig 10 oldalas kézikönyv sem (állítólag ugye a közeljövőben Ubi már fizikai kézikönyvet sem készül játékhoz mellékelni), bár azt nem értem, hogy miért dupla-lemezes tokban adják, mikor csak egy lemezes a játék (azt sem értem, hogy ez miért van még külön papírtokban is, miért nem pedig a tokba bepattinva) mert így pl a kézikönyv is csak lötyög a tokban, nem lehet beszorítani semmi pöcök mögé, mint a normális tokokban (gondolom az új Splinter Cell is hasonló minőségű kiadás lehet, kíváncsi lennék arra is, de azt max később veszem meg, még nem játszottam ki :)).
De nem is a kiadásért elsősorban, hanem magáért a játékért vettem meg, mert szerintem igazi Prince of Persia, lekötött az elejétől végéig, igaz, egyszerűsített az egész, de helyenként azért tud szívatni. Előbb fogom ezt végigjátszani megint, mint az előzőeket már csak az újszerűsége és a látványa miatt is (meg mert ugye eredetivel mindig jobb érzés játszani :)).
GTA: EfLC-ről nem érdemes szót ejteni, az úgy "must have" ahogy van.
(amúgy szolnoki Teszkóban láttam még 2 db Maximális kiadású féle Crysis-t 1990-ért ;)