• ratgab
    Kiadási sorrendben:

Terran: Wings of liberty 2010. júl. 28
    Zerg: Heart of the Swarm
    Protoss: Legacy of the Void

Egymás után kronológikusan mesélik el a storyt és én mintha azt olvastam volna, hogy még 2010-ben ki is adják a zerg és protoss (mivel egyik fejlesztése sem folyik függetlenül az alaptól, ezért valszeg új egységek nem várhatók. Egységek adottak, graf adott, storiban és játékelemekben kapunk majd újat) részt, de már csak kiegészítő árban (dátum egyáltalán nem biztos).

Zerg rész erős rpg elemekkel fog rendelkezni (valszeg kerrigan a zergek királynőjének fejlődésére lesz kihegyezve)

Protoss rész diplomáciára és a protoss nép összekovácsolásáról fog szólni (ugye kerrigan-ék elpusztították a protoss anyabolygót aiur-t, ezért a túlélő protossok a rég társadalmukból kitaszított csoport a dark templarok anyabolygójára költöznek. Mivel a kitaszítottak még be vannak rágva az "árja" protossokra lesz konfliktus dögivel) Itt Zeratul fogja a főbb szerepet játszani. Egyébként jó kis starcraft regények vannak, én is olvastam már 1-2-t.

Na de nagyon elragadtattam magam, szóval én semmit nem olvastam xel'naga frakcióról.