• Indigo
    Tegnap megvettem a Red Orchestrát! Még valaki? :)

Egyébként is szemezgettem már vele régóta. Anno, amikor fellőtték Steam-re, volt egy ingyenes hétvége, amikor is volt alkalmam kipróbálni, de az akkori gyengécske gépemen nem futott túl jól, így nem is tudtam élvezni. Most már ilyen gondok nincsenek :) A grafikát biztosan sokan lefikázzák, de számomra jól néz ki, elképesztően hangulatos, és a környezet, a katonák, a járművek, a fegyverek, és egyszerűen minden annyira autentikus (legalábbis nekem annak tűnik :)), hogy a beleéléssel nem volt gondom egy percig sem. A realisztikusságról nem is beszélve - persze nem teljesen az, de törekszik rá minden elemében.

Most még jobbára csak ismerkedem a pályákkal gyakorló módban, gépi társakkal és ellenfelekkel. Ilyen hülye AI-t még sehol nem láttam, de komolyan. Aki esetleg AI ellen akar játszani, annak a csalódás garantált. Multiban viszont...

Ja, mindezt csak azért írtam le, mert hátha valaki kedvet kap egy jó kis II. vh-s multiplayer FPS-hez Ma este 7 óráig potom 2,5 euróért be lehet szerezni Steam-en (tőlem 720 Ft-ot vontak le).