ratgab#4078
"Ha nem tudod megőrizni a "gyermeket" a saját személyiségedben, akkor nem túl valószínű, hogy valaha is igazán boldog légy, igazán tudj örülni apróbb dolgoknak is."
Ezzel maximálisan egyetértek! És mérhetetlenül felháborít, amikor azt mondják, hogy: "Jah számítógépes játék, azzal csak a 10-12 évesek játszanak" Ezeket mind olyanok mondják, akik elvesztették gyermeki létüket és előbb utóbb megkeserednek vagy már meg is keseredtek az élettől. Jah és természetesen halvány fingjuk nincs róla, hogy miről beszélnek (kvázi a dolog megismerése nélkül alkotna valamiről véleményt... ez szánalmas dolog)
Nem azt mondom, hogy az az élet, hogy játsszon az ember állandóan, de én például egy stresszes nap után az irodában csak úgy tudom teljesen elfelejteni a napi stresszt ha kicsit elveszek egy-egy jó fantasy-ban vagy RPG-ben.
Nekem ez a pihenés, másnak más. De az már súlyos, hogy elítélnek emberek ilyenekért!
És igen is ne hagyd Magad Tinman, az aki nem tud elfogadni úgy ahogy vagy, annak nem te kellessz csak a porhüvelyed és a régi személyiséged átalakítva.