• Zóanagyvarázsló
    Nem ennyi.

- 8 helyett 12 kocsi a pályán egyszerre (így nem mindenki pontszerző, illetve nagyobb a zúzás, és természetesen új riválisok is jelennek meg ezáltal)
    - néhány új kocsi (ahogy már említették)
    - néhány új pálya
    - teljesen új soundtrack (mondjuk az első két részé szerintem egy kicsivel jobb, de ez is jó hozzá, és a változatosság miatt mindenképpen pozitív)
    - Live - én gyűlölöm, de aki szereti az achievementeket (bár ezen a Live-os felületen elég nehezen követhetők), annak jól jöhet
    - kipofozták a grafikát - ez nem árt, de nekem az első részé is megfelelne, mindenesetre az elődökhöz hasonlóan ez is szép simán fut, "gyengébb" VGA-val (9600 GT-8800 GT alatt azért nem pálya)
    - Carnage mode - ide több új játékmód is bekerült, továbbá itt szerepelnek a mutatványok, helyettük time trial van a karrier során, bizonyos kocsikat pedig itt lehet unlockolni a karrierhez

Összességében szerintem megéri, mert igényesebb doboz, és mindössze egy ezres. Nagyon bejött a FlatOut 2, de második nekifutásra akkor már inkább az UC-t választottam. (Illetve másodjára valójában az első résznek estem neki, ha bele akarnék kötni magamba :) Végül is a három részre összesen 5k-t költöttem, manapság pedig már ennyibe se kerülnek.