• IMYke2.0.0.0
    Árnyalom a képet [miközben egyetértek veled]:

Ezen az amúgy munkahelyi gépen, melyről jelenleg írok, több játékkal is játszom, amikor itt dolgozom:

A Quake 3-at többször, mert instant action, és mert imádom. Neten nem tudok nyomulni vele, mert ping az egekben [internet-kapcsolat szar], ezért Hardcore szinten.
    A gép: AMD 6000+ (3133 MHz), 2 GB (DDR2, 800 MHz) RAM, nVidia 8500 GT 512 MB, BenQ 20", Genius 3 gombos optikai egér, Genius billentyűzet.

A lényeg: a játék utolsó pályáján, ezen a nehézségi szinten, és ezzel a géppel egyszerűen nem tudom megverni Zero-t. Az egér, billentyűzet szar, és nagy az input-lag.

Otthon, ugyanezt a játékot [és más egyebet is], könnyedén, többször is végigjátszottam már Nightmare fokozaton, és Zero-t úgy győztem le, sokszor 0-ra, hogy max. 1-2 alkalommal haltam meg, de legtöbbször 0-ra vertem.
    Gépem: Intel Core 2 Duo E8400 (3000 MHz), 2x2GB (DDR2, 1066 MHz) RAM, HD4850, 17" CRT, Trust Laser Mouse, Logitech Flat billentyűzet.

Ergo: sokszor, a technika segít a játékokban. Régebben, sokkal rosszabb gépekkel, vezérlőkkel nyomtuk, ugyanazon nehéz ellenfelek ellen.