• Indigo
    Ha már szélsőséges esetek: én meg elmegyek a világ másik sarkába, mondjuk Új-Zélandra, és nem kell bőröndnyi játékot magammal cipelni, mert bármikor le tudom tölteni, amit digitálisan megvettem. (Kiírni sem szoktam amúgy, mert bármikor újra letöltöm... főleg nem a drágább DL DVD-re.)

Internet kapcsolat szükségessége számodra érzékeny pont, ez érthető, de azért a mai világban ez a legtöbb embernek nem akkora probléma. Ha más nem, hát a világ bármely pontján egy internetkávézóban letöltöm seperc alatt...

gyári anyagot, amiért fizettem

Felfogásbeli különbség. Én nem a gyári anyagért fizetek (elsősorban), hanem a játékért, az "élményért".

Az hogy statisztikát készítenek a játékszokásaidról... Tegyék... Fel tudják valahogy használni ellenem? Nem hiszem. Ha meg ez valóban hozzájárul ahhoz, hogy jobb szolgáltatást kapjak, akkor hajrá. Ugyanúgy statisztikát készítenek rólad most is, meg mindig, amikor csak internetezel... Merre jársz, mennyi időt töltesz ott, stb. Vagy ez nem volt nyilvánvaló? :)

És nem szólnak rám játék közben, hogy XY belépett, mert kikapcsolom ezt a lehetőséget, ha úgy akarom. Máskor viszont igenis hasznos lehet.