• Zóanagyvarázsló
    A Zen Studios is kipótolhatja a különbözetet kártyapénzből :) Na jó, csak kis részben.

Úgy 50 óra ment bele a Forza Horizon 4-ben Game Passban, aztán megvettem 22 720 Ft-ért az Ultimate-et. Szívtam a fogam de azóta 275 óránál járok, és ömlik bele a tartalom. Nem kevés a konfetti, de sok minden van benne ("autós pokémon"), a különböző multis tevékenységekkel is éltem. Így nézve a Ft/perc nem rossz. Klasszikus karrier nem igazán van benne. Van rakat story mission körítéssel, és ez tök jó is, de az enyhén metroszexuális jellegén túl klasszikus bajnokságok vagy hosszabb karrier nincsenek (van rengeteg 3-4 futamos bajnokság, de nem jönnek át annyira, mint a FlatOut 2 zúzdája, de sajnos a Wreckfest sem).

A Standard Edition is tud sok mindent, bőven sokáig el lehet vele lenni, de a hiányzó tartalmakon túl sokkal lassabban lehet úgy fejlődni, mert az Ultimate-hez jár rengeteg kocsi, sokkal stabilabb anyagi helyzet, illetve a Forzathon-pontokat duplázó ház (ahhoz 5 milliót össze kell különben grindolni). Ment sokat low level, fun is úgy, hogy nem tolnak mindent a feneked alá, de túlzottan lassan lehet csak gyarapodni.

Nyilván lesz az FH5 Standard Edition is Game Passban, de akkor lehet, hogy inkább előrendelem normális kliensre egy újabb 300 órára.