Marad a halál... visszaolvastam, ratgab is a stílus miatt lépett le, nem amiatt hogy grebber fillérbaszó. Elég itt párat visszaolvasni aztán láthatjuk a stílust. Elég a Zó-val folytatott párbeszédét megnézni, hogy képtelen bármiféle önkritikát gyakorolni. Azzal kezdte az egész DLC-s ügyet hogy büntetőjogi kategória... persze a napnál is világosabb hogy csak a feszkót levezetni jár ide, meg önmagát fényezni. Ha ezt a szart meg akarjátok enni akkor hajrá.
És akkor még büszke arra hogy embereket lepöcköl... a piás haverokat is régről, tehát IRL is, nem fórumról beszélünk. Nekem van olyan barátom aki egy évtizedig drogos volt, meglopott, mégis kitartok mellette. Szvsz itt kezdődik valahol egy ember, a pöcegödör meg a másik véglet, aki Captain Toad-ot tol, futkározik minden nap, 4K tévét shoppingol hitelre, asszony meg a gyerekkel van, kivéve ha villantani kell vele, meg azt bizonygatni hogy csak fiút tud lőni a faszából. És akkor én személyeskedek, mikor ezeket MAGÁTÓL írogatta ide, anélkül hogy a bőr lesült volna a pofájáról. Kértem én rá??
Az én irányomba jogos hogy nem tudok átgörgetni, vállalom, közösségi ember lennék elvileg, úgyhogy üdv mindenkinek aki szereti. Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.16. 20:30:37