• wantonly
    Én sokáig félretetten a sorozatot, aztán amikor elővettem az első részt, mindig beleuntam. Hiába kezdtem újra az AC1-et már harmadszorra, legutóbb is félbemaradt. Ugyanakkor érdekel a sorozat, ezért mivel az Uplay fiókomban megvan a Black Flag és az Unity, ezért teszek velük egy próbát, különben soha nem veszem elő. Jó lenne haladni a sztorival, de a II-t is azért hagytam ki, mert az meg az I. folytatása. Ezért aztán bele a közepébe. Nem tudom mennyit vesztek ezzel, mert a Black Flag ilyen szempontból elég jól indul.

Mostanában egyébként elég alacsony a végigjátszási rátám... Utoljára talán a Metro: Exodust játszottam végig.

Shadow Warrior 2 - Amikor elkezdtem leesett az állam. A látvány elképesztő, de pár óra után kezdtem megunni a Doom féle trancsírt. Nem erre emlékeztem az első részből, amit az elejétől a végéig imádtam.

Sekiro - Félrettem valamelyik boss-nál, mert képtelen voltam megöldni. Tervezem, hogy újra nekiesek az elejétől.

Outer Worlds - Nagyon jó, de mégis hangulat kell hozzá. Nekem kicsit sok benne a társalgás, és kevesebb az akció, lépten-nyomon beszélni kell valakivel. Lassan lehet vele előre haladni.

Shadow of the Tomb Raider - Ne ez jó. Mégis félretettem. :D

Még szomorúbb, hogy átnéztem a Steam, Uplay, Origin, Gog, Epic fiókomat, hogy mégis mivel játszanék és 2db(!) játékot szedtem elő a kb. 1000-ből, amihez úgy lenne kedvem.

Pedig most vettem egy 1660Ti-t, új 2K monitort - aztán valahogy semmi sem köt le hosszabb ideig.

Most már egyedül a Red Dead Redemption 2-ben bízok.