Az Epic viszont azzal nem nagyon számol, hogy a piac fregmentálódásán ők is csak tovább rontottak. A torta nem lett nagyobb és ők is akarnak egy szeletet belőle, vagy többet, közben meg a túl sok kliens és store már nem hat meg senkit.
Fogadjunk van itt olyan gamer kolléga aki pl. még a Kartridge kliensről sem hallott...
A másik amivel nem értek egyet az az, hogy mi játékosok nem járunk jól. Jól kell, hogy járjunk, hiszen a több eladó, nagyobb versenyt generál. Tessék, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Epic-en nem egy játék szemérmetlenül olcsóbb Day1, mint az Steam-en elképzelhető lett volna. Az már más kérdés, hogy mellé porhanyós lfax van és rohadtul megszoktuk a jobbat, de ha csak a pure game kell olcsóbban, arra tessék itt a lehetőség.
Kár, hogy a digitális játékok piacán ez qrvára mindegy, mert seperc alatt mennek le az 50€-s címek a semmibe, meg lesznek bundli részei, így az Epic azoknak kedvez akiknek kong az ürességtől a library-jük, ellenben mindig az újabb és újabb címekkel akarják tolni. Miközben én meg magam alá petézek, hogy mennyire gatyába rázták a Day1 verzához képest a DaS 3-at és mennyire ostoba farok voltam, hogy akkor TOLTAM és megvettem. Csak és kizárólag magammal szúrtam ki, miközben most meg álom az a TELJES élmény amit kapok!
Ergo az Epic store félelmetes, hogy mennyire nem nekem szól...