-
Árnyvadász #307480 Tegnap én is megvettem. Steam ID: medvebocs34
Ha van kedved segíteni, vagy neked kéne szívesen venném, ha felvennél. Este visszaigazollak. Köszi. Láttam van Discord csatorna (fórumában), oda is menni fogok. Public-ban ugyanis nem találtam chat lehetőséget, így kissé néma Bob az egész, gesztusok sincsenek, vak vezet világtalant így az egész.
Sajnos hozzám eddig nem csatlakozott be senki, és az első boss megakasztott. Hajszálon múlik csak pedig. (Volt mikor egy lövés kellett volna, de a minionjai megpusziltak.) A játékot egyedül is élvezem, de mikor csatlakozok másokhoz, úgy nagyon adja. Nyilván erre találták ki.
Közepes beállításokat ajánlott fel, de az UE4 szépen skálázza magát, alig van különbség medium-high-ultra beállítások közt, ellenben így megvan a 75-120 közti frame, ami remek. Mondjuk nem az a kivételesen szép játék, de jó van az így ahogy van. A lényeg, vagyis az ötlet zseniális: DS játék lőfegyverekkel. Nekem ez adta el. A gunfight pedig rohadt élvezetes.
A véletlen generált pályákat, ellenfelek viszont nem értem. Helyszíneken ahol eddig jártam az minden run-nál ugyanúgy nézett ki és az ellenfelek is pont ugyanott voltak, ugyanonnan jöttek. Nulla eltérés volt. Nem zavart, csak hangsúlyozták a leírásban ezt. Lehet később majd ilyen lesz?
Fejlesztések, fegyver kiegészítők használata, felszerelés menedzsment és egyéb dolgok alaposan kidolgozottnak tűntek. A karakter futása viszont nagyon tré. Túl lassú, körülményes vele így közlekedni, pedig nagyon sokszor kell, boss-oknál mindenképpen.
És azért fontos: nekem még nem egy teljesen befejezett játék hatását keltette. Sok helyen éreztem ezt. De leginkább a többjátékos módját kéne még gatyába rázni. Valószínű erre már nem volt idő. Majd most. Egy szó, mint száz aki Souls rajongó, szerintem ne hagyja ki. Kicsit olybá tűnhet, videók, képek és mikor játszol vele, hogy középszernél nem több és igazad is lehet, de mivel ez az első (nekem legalábbis biztosan) lőfegyveres DS, így az élmény akár még páratlan is lehet.
Nekem egyből a Hellgate: London ugrott be. Mennyire szerettem azt a játékot. És hogy vártam, majd egyszer lesz még valami hasonló. Blizzard-tól vártam, de a Gunfire Games hozta el. Már csak ez kéne: lássam azt a random generálást és akkor teljesen olyan lenne, mint a HL.