Árnyvadász#306840
Régen írtam, jártam errefelé, gondoltam megtöröm a csendemet egy kis beszámoló morzsával.
Blood: Fresh Supply. Lepergett és nem volt túl rövid. 14 óra környékével ért véget, igaz ebben benne volt a Cryptic Passage (CP) is, ami egy kiegészítő lehet valószínűleg. Az igazat megvallva: A CP sokkal jobban tetszett, mint az alapjáték. Egyszerűen azért, mert jobb a pályatervezés, látványosabb a kialakítás, élvezetesebbek a helyszínek és hosszabbak is a pályák. Igaz az alap első epizódja, vagyis szerintem a mindenki által jól ismert Blood "rész" az azért nagyon erős továbbra is.
Száraz adatok: Az alapjáték 5 történetet ölel fel 40 db pályával, nyolcas leosztású pályaszámmal, aminek utolsó rövid részei általában a boss harcokra vannak kialakítva. A CP viszont 10 pályából áll és azok átlagosan (időnként jócskán) hosszabbak is mint a 8 pályás alap epizódok.
Megjegyzendő, hogy annak idején csak az első epizóddal játszottam és azt hiszem el is akadtam benne. Most ilyen csak egyszer volt, egy kapcsoló gombját nem vettem észre a sötét könyvtárszobában. Youtube videós segítség kellett a továbbjutáshoz.
A B:FS nagyon meghozta a kedvem ezekhez a klasszikus FPS játékhoz. Ezért tervben van más hasonszőrű produktum végigjátszása is. A Quake 2 RTX verziója is nagyon tudna érdekelni, de attól tartok GTX kártyán játszhatatlan lesz. Pár általam megnézett videó alapján legalábbis ezt láttam. RTX kártyát meg konkrétan ezért nyilván nem fogok venni, de ha később másért igen, akkor utólag pótlom a Q2 szépített változatát.
Következő alanyom, amit szeretnék kipróbálni az Ion Maiden. Képek, videók és a 3DRealms logó alapján nem hiszem, hogy csalódni fogok. Nemsokára kilép a korai státuszából így az is teljes értékű játék lesz.
Tinman: Köszi a Nioh videót, megnéztem az aktuális részt. Újra nem teszem már fel, de legalább láttam általad meghalni a szörnyet. :)