Zóanagyvarázsló#306834
De van magyar sub, daykevés. Már megjelenés előtt lehetett tudni, hogy lesz. Jobb lett volna day1, de mivel nem látok bele, hogy miért nem akkora lett (pláne, ha így jobb lett a minőség, mintha Kiss Jóska csinálta volna), nem köpködöm őket akkor is, amikor már van. Pláne, hogy a nemlétével sem sértettek törvényt. (Egy tényleg pár emberes projektnél, ahol tényleg angolul születik a szöveg, mint a másik játéknál, persze hogy még megértőbb vagyok. Inkább szülessen meg a játék, mint ne. Vagy ha elvennénk az állampolgárságukat, akkor egy csapásra minden jobb lenne?)
Az alap, hogy a magyar nyelvet használja jól. De miért a német lenne az első? Az angol alacsonyabb szinten könnyebb, később nehezedik be, jóval több a kézenfekvő lehetőség a használatára, rajzfilmekből is nagyobb a merítés. Jellemzően nagyobb sansz a német megutálására. Persze ha van a családban vagy ismeretségi körben némettanár, akkor értem. És elhiszem, hogy lehetnek rá más érvek, éppen ez az, hogy kíváncsi lennék rájuk. Mondom úgy, hogy nekem a német volt az első idegen nyelv, az angol csak a harmadik. A fentebbi általánosságoktól függetlenül is úgy érzem, hogy jobban jártam volna, ha az angollal kezdem, de csak német és orosz közül választhattam. Maga a német nyelv természetesen ajánlott és hasznos.