Ha kritikát fogalmazok meg egy fejlesztő, stúdió ellen, akkor viszont hazug, köpködő vagyok. Vagy lehet, hogy mégsem, ugyanis IRL amikor írogatok 1-1 etikátlan, vagy vásárlóellenes magatartást folytató cégnek, bőven 80%-ban hamut szórnak a fejükre és rendbe teszik a dolgokat. Én vagyok az az ember, aki képes volt írni egy bio ropis cégnek, hogy totálisan elsózzák a terméküket. 1 héten belül visszaírtak, hogy hálásak az észrevételért, állítottak a gépsoron és kérték a címem, mert újabb 1 héttel később kaptam tőlük egy doboznyi ajándékot tőlük. Nem kellett volna ajándékot küldeniük. Nem kell ingyen Operencia sem. Szó nélkül fel kell tolni Steam-re az időközben elkészült magyar felirattal, tetszőleges(!) áron. Én meg megveszem. (Van gamepassom nem töltöm le, nem veretek rájuk 300 Ft-ért.)
Apámék vettek egy használt Toyotát. Kiderült, hogy márkaszervizben (!) éveken keresztül rossz olajjal kínálták. És ezért teljes motorfelújítás + katalizátorcsere kellett. Több 100k kiadás, más trógersége miatt. Most első körben a Totalcarnak ment egy részletes levél a témában, aztán majd megy a hazai Toyota központnak is, ugyanis a megyei márkaszervizek komolyan bevédik egymás seggét...