Nem tudok már mit tenni, úgy tűnik tényleg nem érthető, amit írok, pedig eskü igyekszem.
"megéri" = idézőjelbe tettem, mivel korábban az volt a Zen magyar sub elleni érv, hogy hát nem biztos, hogy megéri nekik. Ezért írtam, hogy tengernyi játékhoz van már mocsokjó magyar sub, nekik "megérte"? Biztosan nem. Akkor miért csinálták? Mert szeretik az adott játékot, mert jót akarnak másoknak, mert MAGYAROK. Mert magyarok adnak, magyaroknak valamit! Nyilván örülnek a támogatásnak, de anélkül is elkészítették volna. És akkor jön egy magyar csapat, magyar játéka, akiknek meg a teendők kb. legvégén van. De ugyan ez volt a problémám a te patronáltaddal is.
Nem vagyok hungarista, noha volt az életemnek egy olyan korszaka is középiskolában. De van bennem valami eltorzult akarás abba az irányba, hogy a honfitársaimnak jót akarjak, még akkor is, ha az nekem nem éri meg. Anno még sorozatokhoz is készítettem feliratot. No meg szerinted ezekbe a YT végigjátszásokba, blogba mennyi időt és energiát toltam bele? Több ezer órát és több 100 ezret. Egy Sport szeletet sem kaptam érte soha. Nem is kell... nekem szegény magyar tinik ne adjanak semmit se... a YT-tól várnék viszont némi kompenzációt most már.
Egyszerűen azt akartam, hogy adott címmel kapcsolatban sokan kapják fel a fejüket, hogy na ezt tényleg érdemes megvenni, na ezt messziről el kell kerülni. Fogalmam sincs ez az elbaszott magyar mentalitásom honnan ered, de IRL is csinálok sokszor önzetlen dolgot és baxa meg nekem is jól esik.