• Tinman #2560
    Ne is kérdezd :-(

Zavvi-ról preordereltem a CE-t.
    Meg is jött kifogástalan állapotban csak éppen installálni nem lehet emiatt:

Írtam azonnal Zavvi-nak. Ennek már talán 1 hónapja... azóta 8(!), nyolc, eight levelet váltottam azzal a szájbavert Michael nevű balfax supportos csávóval.

Első 3 reply levélben egyszerűen le sem szartak, mindig azt mondták, hogy vizsgálják az ügyet, meg telepítsem újra a Wint (agyrém) és vegyek egy másik DVD olvasót. Egészen addig ment ez, amíg el nem untam és közöltem velük, hogy EU fogyasztóvédelméhez fordulok és figyelmeztettem őket, hogy Hungary egyelőre még EU tagállam, szóval nem a világ végén vagyunk, ők sem elérhetetlenek számunkra.
    A vicc az, hogy azt sem tudom létezik-e ilyen, de kurvára bejött.

Gyakorlatilag azonnal kaptam választ a levelemre is májkül ráfeküdt a kérdésre, de kiba. értetlen egy ember. Szóval, amikor azt javasolta már, hogy próbáljam ki másik gépbe is /végig pofáztam neki, hogy MAC ONLY FILE SYSTEM van a lemezen/ akkor válaszként egy képernyőmentés sorozatot küldtem el neki a Total Commanderben látható fájlrendszerről.

Na a baromnak csak leesett végre és azt írták, hogy küldjem el az egész pakkot mindenestül vissza, meg a blokkot is a p.k. költségről és küldenek egy másikat meg refundónak'. Egyelőre ezen még rágódok, mert már az ügy elején írtam a Mambagames-nek, hogy szar a lemez, erre visszaírtak, hogy tudnak róla, küldenének egy másikat, ha megadnám a címem. Megadtam. Ennek 3 hete, de se válasz, se Machinarium. FÁKK!