• ratgab
    3. opció is eszembe jutott közben: Most megveszem kód formátumban és játszom vele megjelenéskor. Aztán később, mikor kicsit már barátibb áron lesz a dobozos verzió (5000 környékén), akkor megveszem és akkor lesz egy bontatlan Dragon age Inquisition-öm....

Szerintem azért ez lenne az ultimate hörcsög megoldás... még Tinman is büszke lenne rám talán....

Amúgy hozzá tartozik a történethez, hogy azért visszafogtam a vérhörcsögöt rendesen: Október, november hónapra be volt tervezve 0 day áron:

- Shadow of mordor (5k körül vettem)
    - Styx (nem vettem)
    - Ryse (vettem 5k körül)
    - Civ Beyond Earth (nem vettem)
    - Lords of the Fallen (8k- ért vettem)
    - AC unity (gyűjtői 20k-s verzió volt tervben ,de a gépigény mizéria miatt nem mertem....és még sima verziót sem vettem... még kitartok, de néha azért elkap a vásárlási láz ezen játék kapcsán).
    - Company of Heroes Ardennes Assault (5k-ért ma megvettem... ezért valószínű kapok majd a pofámra...kicsit azért jogosan úgy érzem). De ezek a térképfoglalós valós idejű csatás RTS-ek a gyengéim.
    - Far Cry 4 (tetszik, habár tudom, látom, hogy Far Cry 3 csak más térképen, néhány új fegyverrel...de baromira bejön és ellődöznék vele... 8k-ért lenne kupon hozzá... egyelőre még kitart a hörcsögöm).
    - Dragon Age Inquistion (ennek leírtam a dilemmáját...amúgy erősen hajlok az ultimate hörcsög megoldásra mert meggyőzödésem, hogy új ikon születik az RPG palettán...modern kori remekmű lesz).
    - Crew (itt nem ragaszkodok a dobozos verzióhoz, de tuti veszem majd...szerintem nvidia kupon lesz 7,5k-ért).

Ha ezeket összeadjátok és kiveszitek az Ardennes Assaultot, ami hirtelen elhatározás volt akkor is 100k-s összeget kaptok (mindet dobozban terveztem venni, de visszafogtam a bloodhamstert). Ezzel szemben valós költés jelenleg 23k... ehhez még jön a Dragon Age vagy 10 vagy 14k-val és az Ubi csodás játékai meg még megfontolás alatt. Szóval azért korlátozva van a hamster elég keményen az eredeti tervekhez képest.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.17. 20:59:34