"a mikrotranzakcióra egy single játékban egyszerűen nincsenek szavak..."
Lehet én egy köcsög nyomorék vagyok csak aki nem lát semmit a világból (nem érdekel ki hogy lát) , de én mocskos mod fel tudom húzni az agyam amikor valakik olyat fikáznak amihez közük nincs.
Ha te nem veszel semmit valós pénzért a játékon belül akkor mi a szart zavar áruld már el? (Egyszerűen nem értem még ha fizetnének sem)
Ez most olyan mint a sok ember kiment tüntetni a netadó ellen , mások meg leszarták mert az a párszáz ft nem érdekli őket így nem is nyilvánítottak fel se örömöt se fikázást.
Van egy 10 milliárdoos full gyémánt autó nem kezdem el netszerte fikázni a gyártót ,ugyis lesz aki megveszi én meg nem szolok bele mert nem érdekel és itt a lényeg SENKI NEM KÖTELEZ, hogy használd és vedd meg. Na a mikrotranzakció is ilyen .....
"És Steamen még mindig az eladási lista élén van, a sok negatív vélemény ellenére. Wtf?"
Tudod létezik olyan hogy patch..... mindenki tulspirázza túlpörgeti ,mert most lehet ubit fikázni. Persze hogy veszik ,mert nagyon jó játék a hibái ellenére is és csak jobb lesz ,mert javítani fogják. Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.13. 11:40:02