• Indigo
    Ma jött meg a csomag második fele. Egytől egyig olyan játékok, amiket kipróbáltam régen (vagy mostanában) warezban, és tetszett. A Thief-ek, Commandos-ok, a Majesty pl igazi klasszikusok, így számomra simán megérik azt a párezret. A Dead Space meg pl olyan, hogy egyszer végigvittem warezban, baromira tetszett, és megvettem, mert a hangulata miatt tuti elő fogom venni még legalább egyszer, úgyhogy azt is megvettem. Mellesleg olcsó is volt. És így ha nem is nagy összeggel, de mégiscsak arra szavaztam, hogy készüljenek folytatások. Mondjuk nem warezolok le mindent, látatlanban is vettem már játékot. Pl a Riddick új részét, mikor elég olcsó lett. Igazából csak hallottam innen-onnan, hogy milyen játék, meg néztem róla néhány videót, és meggyőzött. Most 2 ezer ft nem egy akkora érvágás...

Ha meg mindenki úgy gondolkozna, mint Grebber, akkor a játékiparnak már régen befellegzett volna... Tulajdonképpen mi fizetjük neki is a játékot, és ő még minket néz hülyének... Meg ő milyen faszagyerek, mert letölti, nem kerül neki semmibe, mégis ugyanott van, mint mi... Hát ez azért elég parazita gondolkodásmód, már bocsánat...