Evoluti0N#149078
Angel of Darkness kész. Hát. Öhm... Nekem tetszett. :D Nem egy tipikus TR, az igaz. Voltak benne kidolgozatlan részek. Pl. a pénznek nem sok értelmét láttam a játékban. Meg a staminás dolgot is kihagyhatták volna. Bosszantó volt, hogy időre kell megtennem a mászós részeket. Az pedig, hogy időnként valamit tárgyat arrébb kellett raknom, tolnom, hogy így Lara megerősödjön és nagyobbat tudjon ugrani, vagy valami mást tologatni, meghúzni... Ki találta ki ezt a hülyeséget?
Azonban összességében tetszett. Jó volt a hangulata, jó volt egy kicsit más stílusba is átevezni TR frencsájzon belül. Azt sajnálom, hogy a másik irányítható karakter különleges képességei csak az átvezetőkben jelentek meg és nem lehetett a játékban használni őket.
Nah, szóval. Amilyen rémhíreket hallottam erről a részről, annál kellemesebb meglepetés volt. Közel sem az utolsó helyen foglalja el a helyett a Core Desing-féle Tomb Raider részek listáján nálam. Így, mind a 6 részt végigjátszva a következő lenne nálam a lista (én is meglepődtem rajta): 4, 2, 6, 1, 3, 5.
Jöhetnek a Crystal Dynamics-féle részek, amiket már végigjátszottam régebben egy párszor.